Ludoteca

Ser soci de Juguem! et dona el benefici de poder gaudir d’una ludoteca permanent i temporal (gràcies als jocs que voleu jugar tot l’any i que per Nadal els rifem).

Permanent

Brazil: Imperial

Estat: En préstec

Assumeix el paper d’un dels grans monarques del passat i demostra el teu valor! Arribaràs a un territori vast i ric, però el camí cap a la prosperitat està ple de desafiaments. A Brazil: Imperial, has de construir edificis, administrar recursos, explorar la terra, crear comerç, adquirir el suport de les personalitats més importants del país i reclutar un exèrcit poderós per a protegir els teus interessos contra els estats rivals. Si prens les decisions correctes, podràs completar missions per a avançar a una era més avançada, rebent noves opcions interessants de desenvolupament i punts de victòria. Al final, el millor monarca rep el títol d’Emperador brasiler i construeix una nova era de prosperitat, il·luminació i pau!

Permanent

Cronocartes – Història de Catalunya

Estat: Disponible

Cronocartes: Història de Catalunya és un joc de cartes de temàtica històrica catalana. Cada targeta té una imatge i un text que representa un punt o èxit clau en la història, l’art, la gastronomia o la cultura de Catalunya. Cada jugador, al seu torn, col·locarà una de les seves cartes cara amunt abans, després o entre les cartes que ja estan a la taula i després la girarà cap avall perquè l’any sigui visible. Si la carta s’ha col·locat correctament cronològicament, la carta roman sobre la taula, en cas contrari, la carta es descarta i el jugador agafa una altra carta. Guanya el primer jugador que acabi les cartes.

Permanent

Fábricas Fantásticas + Promos

Estat: Disponible

Competeix contra altres jugadors per a construir la xarxa de fàbriques més eficient en el menor nombre de rondes. Gestiona amb cura els teus edificis, entrena als teus treballadors i fabrica tants productes com sigui possible!
Amb més de 30 edificis únics, descobriràs noves combinacions de fàbriques fantàstiques cada vegada que juguis!
CONSTRUEIX: Construeix fàbriques i monuments per a expandir les teves capacitats i augmentar el teu prestigi.
ENTRENA: Usa les instal·lacions d’entrenament per a manipular les teves tirades de daus de diverses formes.
FÀBRICA: Assigna els teus daus com a treballadors a les teves fàbriques per a generar productes i recursos.
RECLUTA: Paga a contractistes per a aconseguir efectes especials com llançar daus addicionals o robar cartes.

Permanent

Gaudim Barcelona

Estat: Disponible

Al llarg de les partides, els jugadors visitaran racons emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Com a turistes, no sols gaudiran de les vistes més espectaculars i de la gastronomia catalana, sinó que hauran de comprar regals. Així doncs, estem davant un joc amb elements cooperatius i competitius. Això significa que si al final de la partida hi ha algun jugador que no hagi trobat el seu souvenir, tots perden. I, si tots ho han trobat, gana aquell que aconsegueixi més discos d’agraïment, a conseqüència de realitzar més regals als seus companys de viatge.

Permanent

El gran Dalmuti D&D

Estat: Disponible

El Gran Dalmuti és un clàssic joc per a jugar amb la família i els amics. Aquesta és una versió temàtica amb il·lustracions de dungeons & dragons. Combina la interacció amb la resta de jugadors amb altes dosis d’estratègia. Cada torn, tots els jugadors intentaran desfer-se de les cartes que li han tocat. Però sempre hi haurà qui tinguin avantatge, el Gran Dalmuti i el Petit Dalmuti, i alhora hi haurà qui tinguin menys possibilitats. Però si jugues les teves cartes bé i tens paciència o atreviment, podràs anar escalant posicions en l’escala social, podent arribar a ser Gran Dalmuti!

Rifa Nadal ’23

Jaipur

Estat: Disponible

En Jaipur, l’objectiu és convertir-se en el mercader personal del Maharajà aconseguint més riqueses que el teu oponent al final de cada ronda. Per a això, aconsegueix i intercanvia productes en el mercat i després ven-los per a obtenir rupies. Si aconsegueixes fer una venda gran (tres cartes o més), rebràs una fitxa de Bonificació.

by Guarespauarespa

Mindbug

Estat: No disponible en préstec

Convoca criatures úniques i usa-les per a combatre i vèncer al teu oponent en un duel d’alta intensitat estratègica. Però ves amb compte, perquè en qualsevol moment el teu rival pot usar un dels seus Mindbug per a prendre el control dels teus monstres. Obra del llegendari Richard Garfield, creador entre molts altres jocs del cèlebre Magic: The Gathering o King of Tòquio.

Permanent

Secret Hitler

Estat: Disponible

Secret Hitler és un joc de rols ocults per a 5-10 persones on han de trobar i aturar a Hitler per evitar una presa de poder feixista. Els jugadors es divideixen en secret en dos equips: els liberals, que tenen majoria, i els feixistes, que s’amaguen de tothom menys entre ells. Si els liberals poden aprendre a confiar els uns en els altres, tenen prou vots per controlar les eleccions i salvar el dia. Però els feixistes diran el que calgui per ser escollits, avançar en la seva agenda i guanyar el joc.

Permanent

SOM el que decidim

Estat: En préstec

L’objectiu del joc és celebrar la consulta, exercir el dret a decidir!
Aconseguireu un triomf per la democràcia perquè els catalans i les catalanes puguem decidir el nostre futur? O durant la partida es trencarà la cohesió social impossibilitant el procés?
La consulta es dóna per assolida quan entre tots els jugadors aconseguim reunir els condicionants que la possibiliten i que formen l’urna: cultura democràtica, mobilització ciutadana, polítics compromesos i estratègia internacional.
Superant les limitacions dels jocs cooperatius i dels jocs competitius, nosaltres definim aquest com a joc “coopetitiu” perquè requereix de la col·laboració de tots els jugadors, i alhora, l’esforç individual hi té el seu reconeixement.

by Guarespauarespa

The Red Cathedral

Estat: No disponible en préstec

The Red Cathedral és un joc de tipus euro mitjà, estratègic, en el qual els jugadors prenen el paper d’equips de constructors. El seu treball consisteix a aixecar entre tots la Catedral de Sant Basili durant el mandat d’Ivan el Terrible. Però només un d’ells aconseguirà fer-se amb el favor del tsar. Durant la partida, els jugadors poden efectuar una d’aquestes tres accions: assignar-se una secció de la catedral, manar recursos a aquesta secció per a construir-la, o visitar el tauler de joc per a obtenir més recursos. Cadascuna d’aquestes accions tenen el seu propi mecanisme i requereixen que els jugadors posin atenció a què estan fent els seus companys.

Permanent

Unmatched Battle Of Legends Volumen 2

Estat: Disponible

Unmatched Battle of Legends Volumen 2 és la segona caixa bàsica després de Battle of Legends Volumen 1 i la tercera de format gran per a 2 a 4 jugadors. Aquest nou lliurament recull el testimoni de la saga de jocs de taula dels combats impossibles amb 4 nous personatges i regles addicionals: Aquil·les, Bloody Mary, Sun Wukong, Yennenga. Pots jugar-la com una caixa independent o combinant-la com desitgis amb la resta de títols Unmatched.

Infantil

Velocipuzzle

Estat: Disponible

Simpàtiques cartes/peixets de puzle amb una divertida il·lustració del món submarí, regles senzilles per a partides ràpides i amb molt enginy: les cartes componen una gran imatge de l’oceà. Qui serà el nou campió/ona de velocipuzzle? En 4 ràpides rondes, els nens/as han d’ordenar les seves cartes per a compondre el motiu. Es requereix velocitat, autocontrol i visió de conjunt. Guanyarà qui aconsegueixi fer el seu puzle més ràpidament i aconsegueixi acumular el nombre més gran de peixos.