Ludoteca

Rifa Nadal ’23

Azul Jardín de la Reina

Estat: Disponible

El rei Manuel I ha encarregat als millors dissenyadors de jardins de Portugal que construeixin el jardí més extraordinari per a la seva esposa, la reina María d’Aragó. En Azul: Jardín de la reina, els jugadors hauran de dissenyar un magnífic jardí per a l’esposa del rei, amb plantes, arbres i elements decoratius. Usant mecàniques de joc innovadores, signatura de la sèrie Azul, els jugadors hauran de triar minuciosament llosetes de colors per a decorar el seu jardí. Només els millors dissenyadors de jardins floriran i obtindran la complaença de la Reina.

Permanent

Brazil: Imperial

Estat: Disponible

Assumeix el paper d’un dels grans monarques del passat i demostra el teu valor! Arribaràs a un territori vast i ric, però el camí cap a la prosperitat està ple de desafiaments. A Brazil: Imperial, has de construir edificis, administrar recursos, explorar la terra, crear comerç, adquirir el suport de les personalitats més importants del país i reclutar un exèrcit poderós per a protegir els teus interessos contra els estats rivals. Si prens les decisions correctes, podràs completar missions per a avançar a una era més avançada, rebent noves opcions interessants de desenvolupament i punts de victòria. Al final, el millor monarca rep el títol d’Emperador brasiler i construeix una nova era de prosperitat, il·luminació i pau!

Permanent

Fábricas Fantásticas + Promos

Estat: Disponible

Competeix contra altres jugadors per a construir la xarxa de fàbriques més eficient en el menor nombre de rondes. Gestiona amb cura els teus edificis, entrena als teus treballadors i fabrica tants productes com sigui possible!
Amb més de 30 edificis únics, descobriràs noves combinacions de fàbriques fantàstiques cada vegada que juguis!
CONSTRUEIX: Construeix fàbriques i monuments per a expandir les teves capacitats i augmentar el teu prestigi.
ENTRENA: Usa les instal·lacions d’entrenament per a manipular les teves tirades de daus de diverses formes.
FÀBRICA: Assigna els teus daus com a treballadors a les teves fàbriques per a generar productes i recursos.
RECLUTA: Paga a contractistes per a aconseguir efectes especials com llançar daus addicionals o robar cartes.

Permanent

Gaudim Barcelona

Estat: Disponible

Al llarg de les partides, els jugadors visitaran racons emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Com a turistes, no sols gaudiran de les vistes més espectaculars i de la gastronomia catalana, sinó que hauran de comprar regals. Així doncs, estem davant un joc amb elements cooperatius i competitius. Això significa que si al final de la partida hi ha algun jugador que no hagi trobat el seu souvenir, tots perden. I, si tots ho han trobat, gana aquell que aconsegueixi més discos d’agraïment, a conseqüència de realitzar més regals als seus companys de viatge.

Rifa Nadal ’23

Jaipur

Estat: Disponible

En Jaipur, l’objectiu és convertir-se en el mercader personal del Maharajà aconseguint més riqueses que el teu oponent al final de cada ronda. Per a això, aconsegueix i intercanvia productes en el mercat i després ven-los per a obtenir rupies. Si aconsegueixes fer una venda gran (tres cartes o més), rebràs una fitxa de Bonificació.

Rifa Nadal ’23

Lacrimosa

Estat: Disponible

Llagrimosa és un joc que ens transporta a les corts europees del segle XVIII seguint l’obra del compositor Wolfgang Amadeus Mozart. Dissenyat per Gerard Ascensi i Ferran Renalias i il·lustrat per Jared Tou, Enrique Corominas i David Esbrí, Llagrimosa ofereix partides d’uns 90 minuts de durada per a un màxim de 4 jugadors. Com a mecenes del geni austríac, desitgeu ser recordats com el seu major benefactor i passar a la història al costat d’ell. Per a això, haureu d’acabar de finançar el Rèquiem que va deixar inconclús abans de la seva mort i demostrar que al llarg de la seva vida vau ser els seus més fidels valedors.

Permanent

Secret Hitler

Estat: Disponible

Secret Hitler és un joc de rols ocults per a 5-10 persones on han de trobar i aturar a Hitler per evitar una presa de poder feixista. Els jugadors es divideixen en secret en dos equips: els liberals, que tenen majoria, i els feixistes, que s’amaguen de tothom menys entre ells. Si els liberals poden aprendre a confiar els uns en els altres, tenen prou vots per controlar les eleccions i salvar el dia. Però els feixistes diran el que calgui per ser escollits, avançar en la seva agenda i guanyar el joc.

Permanent

SOM el que decidim

Estat: Disponible

L’objectiu del joc és celebrar la consulta, exercir el dret a decidir!
Aconseguireu un triomf per la democràcia perquè els catalans i les catalanes puguem decidir el nostre futur? O durant la partida es trencarà la cohesió social impossibilitant el procés?
La consulta es dóna per assolida quan entre tots els jugadors aconseguim reunir els condicionants que la possibiliten i que formen l’urna: cultura democràtica, mobilització ciutadana, polítics compromesos i estratègia internacional.
Superant les limitacions dels jocs cooperatius i dels jocs competitius, nosaltres definim aquest com a joc “coopetitiu” perquè requereix de la col·laboració de tots els jugadors, i alhora, l’esforç individual hi té el seu reconeixement.

Rifa Nadal ’23

Star Wars: The Deckbuilding Game

Estat: Disponible

El destí de la galàxia és a les teves mans! Lliura trepidants batalles estratègiques en Star Wars: The Deckbuilding Game! Amb les seves senzilles regles podràs recrear el conflicte entre l’Imperi Galàctic i l’Aliança Rebel en una emocionant confrontació directa. Recluta personatges, captura preses per a cobrar les seves recompenses, utilitza la Força i destrueix les bases enemigues!

Permanent

Unmatched Battle Of Legends Volumen 2

Estat: Disponible

Unmatched Battle of Legends Volumen 2 és la segona caixa bàsica després de Battle of Legends Volumen 1 i la tercera de format gran per a 2 a 4 jugadors. Aquest nou lliurament recull el testimoni de la saga de jocs de taula dels combats impossibles amb 4 nous personatges i regles addicionals: Aquil·les, Bloody Mary, Sun Wukong, Yennenga. Pots jugar-la com una caixa independent o combinant-la com desitgis amb la resta de títols Unmatched.